Opvarmning

TR Varmeteknik tilbyder rådgivning, salg, opsætning og service på en lang række opvarmningsformer bl.a. Biobrændsel herunder Pillefyr og Pilleovne, Solvarme, Varmepumper herunder Jordvarme, Brændefyr, Olie- og Gasfyr mm.

TR Varmeteknik er eksperter i energi og opvarmning. Som medlem af Dansk VVS Garanti med fagligt dygtige medarbejdere og certificeringer i de fleste opvarmningsformer garanteres en høj faglighed, kvalitet og god service. VVS-mester og indehaver af TR Varmeteknik, Teddy Rasmussen, er uddannet energivejleder og har mere end 20 års erfaring med VVS-arbejde og opvarmning.

                   TR Varmeteknik kan derfor - på baggrund af vores erfaring og høje faglige niveau - hjælpe dig med at vælge den rigtige opvarmningsform til din husstand samt at optimere varmeanlægget for optimal udnyttelse, så du opnå den ønskede varmekomfort på den mest omkostningseffektive måde uden unødigt arbejde.

Lidt om opvarmningstyperne

 


Pillefyr og stokerfyr benytter forbrændingen af træpiller og andet biomasse til at opvarme cirkulations- og brugsvandet i huset. Moderne kvalitetsanlæg har høje virkningsgrader og er næsten ligeså automatiserede som olie- og gasfyr. Der er med moderne pillefyr mulighed for at halvere varmeudgifterne i husstande, der benytter sig af olie- og gasfyr uden at tilføje flere væsentlige arbejdsprocesser. Hos TR Varmeteknik yder vi både opsætning og service på vores pillefyr, der garanterer optimal drift og udnyttelse af varmeanlægget.

 

 

Pilleovne har haft massiv stigning i popularitet de seneste år. Årsagen er hovedsageligt den stigende kvalitet og funktionalitet af ovnene. Pilleovne er perfekte til sommerhusejere og xxx, der ønsker en automatiseret og hyggelig opvarmning. Flere pilleovne er flotte stykker ingeniør-kunst, der udover at levere god varme i stuen også kan fungere som et æstetisk møbel.

Solvarme er en miljøbevidst og naturlig opvarmningsform, der kan producere op til 70% af brugsvandet 30% af centralvarmen. Solvarmeanlæg kan opstilles og konfigureres på mange forskellige måder, hvorfor vi hos TR Varmeteknik er meget grundige og laver nøje en gennemgang af det varme brugsvand og centralvarmen i boligen inden installeringen af solvarme. Dette sikrer, at solvarmeanlægget bliver tilpasset de fysiske omstændigheder og boligens forbrugsmønster optimalt.

 

Varmepumper er en opvarmningsform, der - ligesom solvarme - udnytter solens energi dog indirekte. Varmepumper virker ved, at de udtrækker energi i luften eller jorden og tilfører den centralvarmesystemet. Der findes tre former for varmepumper: Jordvarme, Luft til vand og Luft til luft. Hvilken varmepumpe man skal vælge er meget afhængig af de specifikke praktiske forhold i hver bolig. TR Varmeteknik har meget erfaring med varmepumper og kan rådgive dig til vælge den mest optimale løsning til din bolig.

 

 

Brændefyr er en meget traditionel opvarmingsform. Dette betyder dog ikke at udviklingen er stillestående. Moderne brændefyr udnytter i langt højere grad brændet optimalt end ældre brændefyr. Ved overgangen fra et ældre brændefyr til et moderne fyr vil den forventede besparelse være mellem 30 - 50% på brændslet. Dette fører til en tilsvarende reduktion i varmeregningen samt en fornuftig forbedring af askemængden pga. mere optimale forbrænding. Hos TR Varmeteknik kan vi hjælpe dig med at få udskiftet dit gamle brændefyr til at nyt godkendt kvalitetsfyr.

 

Olie- og gasfyr er nogle af det mest problemfrie opvarmningsformer, og har derfor været fortrukket af mange danskere i en lang årrække. Mange ældre anlæg er dog meget ineffektive i energiudnyttelsen; en udskiftning af et ældre oliefyr til et nyt og moderne olie- eller gasfyr kan derfor give store besparelser på varmeregningen - op til 35% ved et nyt oliefyr og op til 40% ved et nyt gasfyr. TR Varmeteknik kan hjælpe dig med udskiftning af dit gamle anlæg til et nyt samt optimering og rensning af dit nuværende anlæg for optimal udnyttelse af ressourcerne.

Energitjek og Energioptimering

Billig og effektiv opvarmning kræver mere en blot det rette anlæg; pumper, ventiler, rør, termostater, isolering mm. spiller alle en vigtig rolle i centralvarmeinstallationens evne til at skabe et behageligt indeklima uden unødigt tab. Hos TR Varmeteknik er vores medarbejdere udannede energivejledere og specialister i energitjek, termografi og gennemgang af bygninger. Vi kan hjælpe med at lave de nødvendige forbedringer, der sikrer den mest optimale energiudnyttelse og derfor største besparelse på varmeregning. TR Varmeteknik foretager desuden både energitjek ved anskaffelse af nye anlæg og på eksisterende anlæg.

Serviceordning på fjernvarme-installation

Besparelser ved energioptimering opnås ikke kun af husstande med personlige varmeanlæg; husstande med fjernvarme kan tilmed opnå væsentlige besparelser på varmeregningen ved at udnytte fjernvarmen bedre. TR Varmeteknik tilbyder derfor en certificeret serviceordning af din fjernvarmeinstallation, hvor vores godkendte og uddannede medarbejdere foretager den nødvendige servicering, der sikrer at du opnår den bedste varmekomfort med det mindst mulige energiforbrug.