Pillefyr

Vi forhandler flere typer pillefyr som vi har udvalgt da de lever op til vores krav, sådan at vi selv kan stå inde for den vare som vi levere. Vi ønsker nemlig kun at levere et kvalitetsanlæg som vi ved fungere. Derfor tilbyder vi også service ordning på alle vores pillefyr.

Vi lægger stor vægt på kvalitet. Ikke blot på den leverede vare, men også på montering og på den efterfølgende service. På et korrekt dimensioneret og installeret stokerfyr, kan der spares 40 til 60 % i forhold til olie, og så er det en yderst miljøvenlig løsning, da det er 100% Co2 neutralt.

Service: Vi har meget stort fokus på at vores produkter skal forblive stabile og kunne levere den varme som der er behov for. Derfor tilbyder vi service ordninger på alle de kedler som vi selv sætter op. Vi tilbyder dog også serviceordninger på de kedler vi ikke selv forhandler. 

Vi har nemlig et stort lager som indeholder reservedele til langt de fleste typer / mærker af pillefyr, da vi har over 2000 aktive varenumre. 


Woody

T R Varmeteknik er forhandler af Woody pillefyr og har stor erfaring med flere end hundrede pillefyr kørende over hele sjælland.

Med et Woody pillefyr er der skabt helt nye standarder for pillefyr. Lille og fleksibelt med høj virkningsgrad og god kvalitet – i en prisklasse, hvor alle kan være med – og resultatet taler for sig selv.

Woody er en enkel og fiks løsning, der fylder mindre end traditionelle pillefyr.
Både brænder og automatik er udviklet og produceret i Danmark.

Woody pillefyr er testet på teknologisk institut med energimærke A for nyttevirkning og A for emission (røggas) og er typegodkendt i 28 EU lande (DS/EN303-5). Flere og flere får øjnene op for fordelene ved et pillefyr. For at de på én gang kan nedsætte varmeregningen og samtidig gøre miljøet en tjeneste.
Med Woody pillefyr bliver det endnu mere økonomisk at fyre med træpiller – og endnu lettere at kvitte olien.

Pillebrænderen er monteret på en kompakt kedel, som ikke fylder mere end en almindelig oliekedel – og den eksterne snegl giver mulighed for at placere træpillemagasinet frit hele vejen rundt om kedlen.
Brænderen er forsynet med el-tænding, hvorved man undgår tomgangsfyring.

 

Woody Blackstar

RTB

RTB kedlen er pillefyrenes nye teknologieske vidunder. Den gør det nemmere at være pillefyrsejer. RTB kedlen er selvrensende og sammen med kedlen følger også NBE's app til smartphones hvor man kan se hvordan kedlen arbejder lige som man kan styrer den. 
RTB er lavet 100 % i Danmark.

Sammen med RTB følger der adgang til NBE's StockerCloud. StockerCloud er en online platform som gør at man altid kan følge med i kedlens driftstilstand. På StockerCloud kan man se en detaljeret oversigt over kedlens nuværende status ligesom alle de data man ville kunne finde ved at kigge på kedlens display. Derudover kan den vise grafer over driften de sidste 48 timer, og man kan se ens pilleforbrug på time-, dags-, måneds-, og årsbasis, samt meget mere. 

TR Varmeteknik lægger stor vægt på den fremadrettede drift efter installationen, hvorfor vi også tilbyder vores serviceordning. Vælger man serviceordning med til sin RTB har vi også mulighed for at afhjælpe problemer og ligende over internettet, i stedet for at bruge en masse spildtid på kørsel.

RTB Pillefyr


Metro Compact 20 / Vølund PELLUX 20

Vi forhandler også det nye pillefyr Metro Compact 20 / Vølund PELLUX 20 som er fremkommet i et samarbejde mellem Metro og Vølund. 

BAXI TPK HS20

Ligeledes forhandler vi også Baxi's nyeste pillefyr BAXI TPK HS20. Denne har ligesom RTB kedlen mulighed for at blive tilgået over nettet

RTB opsat hos kunde

RTB Opsætning