Pilleovne

Pilleovne er betegnelsen for de små varmesteder som står inde i stuen. De er små men kan afgive en masse varme og snildt bruges til at opvarme et lille hus. Ud over at de er små og kan give en masse varme kan de også bruges som en del af indretningen, da mange af de nye ovne har et større fokus på udseende end tidligere da man efterhånden har fået styr på deres kvalitet.

TR Varmeteknik er officiel Thermorossi forhandler. Vi har valgt Thermorossi og Aduro på samme måde som vi har valgt vores pillefyrs udvalg. Da vi selv kan stå inde for den kvalitet som de levere.

Vi bruger selv en pilleovn fra Thermorossi, Aromia beklædt i fedtsten til opvarmning af vores samlede kontor og lager lokale på Knudstrupvej 18B, 4270 Høng

Aduro H1

Vi har udvidet vores pilleovns sortiment men den helt ny eAduro H1 pilleovn. Det smarte ved Aduro ovnen er at det er en hybridovn. Den kan både fyre med piller og brænde. Dertil så er den udviklet sammen med NBE som også producere RTB kedlen. Derfor har Aduro H1 samme teknologiske krafter. Med Aduro H1 kan man nemlig også se og styrer driften på ens smartphone.

TR Varmteknik er servicepartner på Aduro H1 hybridovnen, vi laver således service på denne ovn, ligesom på vores andre pilleovne og fyr

Aduro H1

Et udpluk af Thermorossi pilleovne

Modellerne herunder kan alle ses i vores udstillingslokale

Maiolica

Mon Amour

Ciao

Aromia (Fedtsten)

1000 EASY

Bella Vista R Silent